Werkwijze

Intake gesprek

In een intake verkennen we eerst je vraag, klacht of je wensen. Ik geef aan hoe ik te werk ga en waar ik je in kan begeleiden. Mijn uitgangspunten voor dit traject zijn zorgvuldigheid, een veilige omgeving, wederzijds respect en autonomie. De door mij gebruikte methoden en technieken lees je hier en in de intake zul je enkele ook al ervaren. Spreekt de werkwijze je aan en we besluiten samen te gaan werken, dan starten we met het formuleren van een helder doel waarvoor je het begeleidingstraject aangaat en hoeveel sessies nodig zijn.

Coachsessies

Sessies duren een uur tot anderhalf. We houden jouw doel voor ogen, evalueren en passen deze zonodig aan. Opdrachten kunnen na een gesprek worden meegeven zodat je thuis of in je werksituatie kan werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Aan het einde van het coachtraject bespreken wij in een afrondend gesprek of de eerder benoemde coachvraag is vervuld. De coachsessies voor zowel particulieren als ondernemers zullen in mijn praktijkhuisje plaatsvinden in het bos in Wapenveld. Vrij van je werk- of thuissituatie.

Tarieven Coaching

  • Particuliere coaching bedraagt € 125 per uur inclusief BTW.
  • Bedrijfscoaching bedraagt € 150 per uur exclusief BTW.

Per traject wordt een totaalprijs afgesproken op basis van de intake.

Mochten wij in overleg een andere locatie gebruiken, dan wordt € 0,50 per kilometer in rekening gebracht vanuit Wapenveld. De algemene voorwaarden worden voor een intake gesprek overhandigd.

Ik ben aangesloten en Senior Practitioner Erkend bij beroepsvereniging NOBCO. Zij heeft haar eigen internationale ethische code  en er is een klachtencommissie waar je in geval van een conflict terecht kunt. Ik zal met professionaliteit, respect en integriteit omgaan met jouw privacy. Ik heb tevens een Internationale Senior Practitioner EIA Certificering.

Neem vrijblijvend contact op