Werkwijze

Intake gesprek

In een intake verkennen we eerst je vraag, klacht en je wensen. Ik geef aan hoe ik te werk ga en waar ik je in kan begeleiden. Mijn uitgangspunten voor dit traject zijn zorgvuldigheid, een veilige omgeving, wederzijds respect en autonomie. De door mij gebruikte methoden en technieken lees je hier. Spreekt de werkwijze je aan en we besluiten samen te gaan werken, dan starten we met het formuleren van een helder doel waarvoor je het begeleidingstraject aangaat en hoeveel sessies nodig zijn.

Coachsessies

Sessies duren een uur tot anderhalf. We houden jouw doel voor ogen, evalueren en passen zonodig jouw doelstelling aan. Opdrachten kunnen na een gesprek worden meegeven zodat je thuis of in je werksituatie kan werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Aan het einde van het coachtraject bespreken wij in een afrondend gesprek of de eerder benoemde coachvraag is vervuld. De coachsessies voor zowel particulieren als ondernemers zullen in mijn praktijkhuisje plaatsvinden in het bos in Wapenveld. Vrij van je werk- of thuissituatie.

Tarieven

  • Individuele particuliere coaching bedraagt € 100 per uur inclusief BTW. Een intake gesprek bedraagt € 50 per uur inclusief BTW.
  • Bedrijfscoaching bedraagt € 120 per uur exclusief BTW. Een intake bedraagt €60 per uur exclusief BTW.

Mochten wij in overleg een andere locatie gebruiken, dan wordt € 0,29 per kilometer in rekening gebracht vanuit Wapenveld. De algemene voorwaarden worden voor een intake gesprek overhandigd.

Neem vrijblijvend contact op