Training timemanagement Zwolle. Leer heer en meester te worden over jouw agenda, mailbox en takenlijst. Wees proactief en krijg creativiteit, focus en plezier in je werk!

Druk, druk, druk. Een van de meeste gehoorde uitspraken de laatste tijd. Herkenbaar? De week is amper begonnen en je loopt al achter de feiten aan. Om nog maar te zwijgen over de volle inbox en de lange takenlijst. Je hebt veel op je bordje liggen en naast je werk vraagt vaak privé óók de nodige organisatie en planning. Ben jij in control over jouw tijd en energie? Of word je geleefd door alle “moetjes”, is je aandacht er niet altijd bij en hol je van afspraak naar afspraak? Dat kan anders. Deze interactieve live training over timemanagement versterkt je focus, werkplezier en persoonlijk leiderschap!

Vaak heb je voor je werk geleerd. Je bent expert op jouw vakgebied, bezit kennis en genoeg waardevolle talenten. Wellicht heb je de nodige inhoudelijke trainingen en opleidingen gevolgd en inmiddels wat jaren werkervaring. Maar leren organiseren, prioriteiten stellen en agendabeheer kan best moeilijk zijn. En juist dat hebben we niet geleerd op school.

Timemanagement? Ik noem het liever energiemanagement. Want wat kan je nú in gang zetten, zodat je met plezier, passie en genoeg energie aan de slag bent én blijft? En net zo belangrijk: zodat je thuis ook nog wat waard bent. Deze training duurt een dag, je neemt je laptop mee en begint direct met het toepassen van de verkregen kennis!

De inhoud van de training timemanagement

Tijdens de interactieve en praktische training timemanagement krijg je een werkmethode aangereikt die inzichtelijk maakt hoe jouw tijd nu is ingedeeld en hoe het efficiënter georganiseerd kan worden. We gaan letterlijk aan de slag met to-do lists, agendabeheer en ‘baas worden over de mailbox’ zodat onze beperkte tijd slimmer benut gaat worden. Want goed plannen is te leren! Door deze training timemanagement word je productiever, efficiënter, ervaar je minder stress en ben je écht vrij wanneer je vrij bent. En dat vindt het thuisfront ook leuk!

  • Agendabeheer – van ramvolle agenda naar flexibiliteit, focus en creativiteit
  • Takenlijst – hoe maak je taken haalbaar en leuk
  • E-mail – op naar inbox zero
  • Communicatie – vergoot jouw impact
  • Prioritering – van reactief naar leiderschap
  • Stressmanagement – van kort lontje naar rust en overzicht

De methoden die ik je aanreik worden inmiddels wereldwijd gebruikt en zijn op basis van de werkwijzen uit Getting things done, the 4-hour workweek, Eisenhouwer, CSR en Grip.

Tijd is waardevol. Je krijgt het niet meer terug en je kan het maar één keer uitgeven. Net als onze energie. Timemanagement gaat niet alleen over het efficiënt halen van deadlines. Het gaat om het vergroten van je veerkracht, focus en creativiteit. Zie ik jou op een van de dagtrainingen?

Eerstvolgende Open inschrijving Training Timemanagement 2024

Locatie: Zwolle

Datum: 27 februari, 9 – 16 uur

Investering: € 450.- excl. BTW

Schrijf je nu in

Uiteraard is deze training ook incompany mogelijk. Meer informatie? Mail me via het contactformulier of bel op 06-11396662.

Ik had het voorrecht om samen met Nico als trainer workshops te verzorgen voor onze klanten. Nico staat volledig in haar kracht tijdens deze trainingen. Met veel energie, passie, professionaliteit en sensitiviteit weet zij de deelnemers te raken. Hierbij durft zij kritisch te zijn maar kan zich ook kwetsbaar op stellen. Deze open houding zorgt voor een goede interactie met de deelnemers en zeer positieve resultaten. Als trainer kan ik haar van harte aanbevelen.  – Ingrid, STL