Aan de slag met je persoonlijk leiderschap aangaande duurzame inzetbaarheid? Stress hantering, fitheid, passie en energie? Deze workshop duurzame inzetbaarheid zet je aan het werk!

Deze interactieve workshop of training over duurzame inzetbaarheid versterkt de teamgeest én je individuele focus op duurzame inzetbaarheid. Wat kan je nú in gang zetten, zodat je over X jaar, hopelijk, met plezier, passie en genoeg energie aan de slag bent. Zowel op het werk als thuis.

Een containerbegrip tegenwoordig, duurzame inzetbaarheid. Dus wat is nou die duurzame inzetbaarheid? En wanneer ben je het? Aan de hand van actuele informatie, stellingen, tips en discussie verken je met elkaar het onderwerp. Zodat je aan het einde van de workshop elkaar en jezelf beter hebt leren kennen op thema’s als persoonlijke ontwikkeling, ontspanning, leefstijl, stress, communicatie, werkplezier, organisatie eigen werk en persoonlijk leiderschap. En boordevol inspiratie naar huis gaat, zodat je het morgen net even anders gaat doen.

Deze training Duurzame Inzetbaarheid is voor zowel medewerkers als leidinggevenden, HR of management. Deze laatste groep zal naast het doorleven van de thema’s ook aan de slag gaan met communicatie. Hoe maak je deze thema’s bespreekbaar met elkaar en hoe en wie zet de eerste stappen.

Meer informatie, nieuwsgierig naar de inhoud of kosten? Mail me via het contactformulier of bel op 06-11396662.

Ik heb Nico in 2014 leren kennen als zeer bevlogen collega sectoradviseur. Als collega heb ik helaas na enige tijd afscheid van haar moeten nemen vanwege haar besluit om als zelfstandige aan de slag te gaan. De afgelopen tijd kruisen onze wegen elkaar weer en heb ik het voorrecht om samen met Nico als trainer DRIVE workshops te verzorgen voor onze klanten. Tijdens deze trainingen begrijp ik haar keuze nog veel beter. Nico staat volledig in haar kracht tijdens deze trainingen. Met veel energie, passie, professionaliteit en sensitiviteit weet zij de deelnemers te raken. Hierbij durft zij kritisch te zijn maar kan zich ook kwetsbaar op stellen. Deze open houding zorgt voor een goede interactie met de deelnemers en zeer positieve resultaten. Als trainer kan ik haar van harte aanbevelen.  – Ingrid, STL