Test je emotionele intelligentie of EQ en meet je emotionele stabiliteit, emotie management. Goed in te zetten bij leiderschapsontwikkeling, recruitment en persoonlijke ontwikkeling.

Wil je Emotionele Intelligentie meten aan de hand van en assessment? De TEIQue (Petrides & Furnham) staat voor Trait Emotional Intelligence Questionnaire en is een degelijk, valide en betrouwbaar meetinstrument voor emotionele intelligentie van Thomas International. Het is een van de beste meetinstrumenten in zijn soort en geeft stabiele scores over de jaren.

Emotionele Intelligentie gaat over het evenwicht tussen verstand en emotie. De TEIQue meet 15 verschillende facetten die samen Emotionele Intelligentie vormen. Het meet bijvoorbeeld in hoeverre iemand zelfbewust is en emoties van anderen ziet en kan interpreteren. Inleving, zelfbeheersing, stressbeheersing en impulsbeheersing zijn ook belangrijke componenten van dit assessment.

Dit assessment wordt ingezet bij:

  • Interne doorstroom
  • Recruitment
  • Leiderschapsontwikkeling
  • Resultaatverbetering
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Teamopbouw
  • Outplacement
  • Communicatie optimalisatie

Met name bij leidinggevende beroepen en beroepen waar mens-contact belangrijk is (denk aan Customer Services, Zorg, Retail en Sales) geeft dit assessment onmisbare informatie over de juiste match. De juiste man of vrouw op de juiste plek. Ook bij stroeve communicatie in teams, bij het achterblijven van resultaten en hoge uitstroom is dit een waardevol assessment.

Het invullen kost ongeveer 35 minuten en gebeurt online op een voor jou rustige plek. Na het invullen van het assessment volgt een overzichtelijk en duidelijk persoonlijkheidsprofiel wat je per mail wordt gestuurd. Dit persoonlijke profiel wordt uitgebreid besproken en na goedkeuring van het rapport wordt deze voorgelegd aan de opdrachtgever. Of we gaan er in een ontwikkelingstraject verder mee aan de slag.

Interesse in een voorbeeld rapport, of wil je zelf aan de slag? Neem contact op voor meer informatie of download de flyer hieronder.