Het assessment DISC is een goede basis voor een teamontwikkelingstraining en beter samenwerken. De workshop DISC  vergroot respect, plezier en kwaliteiten in een team. Medewerkers leren elkaar waarderen, in te zetten en hebben meer begrip voor elkaars manier van werken.

Deze workshop teamontwikkeling aan de hand van de DISC profielen is een interactieve en leerzame training, geschikt voor een team van 4-12 personen en duurt een dagdeel. De workshop wordt ingezet om bestaande én nieuwe teams beter en efficiënter te laten samenwerken en communiceren.

Als gecertificeerd DISC trainer en assessor geef ik het team aan de hand van hun persoonlijke DISC assessmentuitslag inzicht in elkaars gedrag, werksterkten en ook eventuele beperkende factoren. Door de do’s en dont’s van elkaar te begrijpen, leer je hoe je communicatie op elkaar kan afstemmen, elkaar te motiveren en stimuleren. Hierdoor ontstaat wederzijds respect, afstemming en meer werkplezier.

Teambuilding en teamontwikkeling aan de hand van werksterktes geeft een krachtige boost aan het zelfvertrouwen van het team en de onderlinge samenwerking. Op een interactieve manier respectvolle manier worden kwaliteiten zichtbaar, ontstaat begrip voor d manier van werken en ontstaat een efficiënte manier van samenwerken.
  • Uitleg en inzicht in de DISC gedragsvoordeuren Dominantie, Invloed, Stabiliteit en Conformiteit aan de hand van de theorie van de Amerikaanse psycholoog Marston en het daarop gebaseerde assessment DISC van Thomas International
  • Inzicht in en begrip voor jouw persoonlijke gedragsvoorkeuren, jouw functioneren en die van je teamgenoten
  • Efficiënter samenwerken en elkaar in beweging zetten door het benutten en verbinden van elkaars talenten
  • Effectiever communiceren door afstemming van de do’s en de dont’s
  • Op een positieve en informele manier elkaar beter leren kennen
  • Geen zit-bijeenkomst maar een goede afwisseling van informatie, interactie, achtergronden en doe-opdrachten

Meer informatie over inhoud, kosten en groepsgrootte? Laat een bericht achter via het contactformulier of bel mij op 06-11396662. Liever eerst zelf een DISC assessment maken ? Zie hier de mogelijkheden of download de folder: