Welkom in mijn coachpraktijk in Wapenveld voor individuele coaching. Thema's die ik behandel zijn stressmanagement, burn-out, zingeving en loopbaanvraagstukken.

Door drukte van alle dag kan er weinig tijd zijn om eens echt stil te staan bij jóu. Misschien voel je je gejaagd, irritaties, verdriet of zit je lijf op slot en heb je geen idee waar je heen wilt en hoe je daar komt. Misschien heb je moeizame relaties thuis, op je werk of gedoe met familieleden. Hoe kom je hier uit? Het kan namelijk ook anders. Wat herken je hiervan:

  • Ik wil inzicht in en ontwikkeling van mijn impact
  • Ik wil meer rust en balans in mijn drukke bestaan
  • Ik heb het gevoel dat ik vast zit
  • Hoe boost ik mijn zelfvertrouwen en krijg ik een positief zelfbeeld
  • Waar ligt mijn focus
  • Wat zijn mijn kwaliteiten en talenten
  • Hoe ga ik om met stress, burn-out of overspannenheid
  • Hoe geef ik mijn grenzen aan en spreek ik uit wat ik wil
  • Ik wil de regie over mijn werk of leven herpakken

Samen gaan we op onderzoek uit zodat je je patronen gaat herkennen en deze weet te doorbreken. Werken aan jezelf is niet altijd makkelijk. Je gaat aan de slag met jezelf en door jouw inzichten en harde werken ontstaat perspectief en keuzevrijheid waardoor je met een glimlach weer lekker op weg gaat.

Individuele coaching

In een intake gesprek verkennen we je vraag en doelstelling. Ik vind het belangrijk dat we vanuit vertrouwen, respect en commitment een basis leggen om een coachtraject aan te gaan. Vervolgens bekijken we hoeveel sessies nodig zijn en bespreken tussentijds of je stappen maakt richting jouw doel. Ik werk met ervaringsgerichte oefeningen en het herstellen de balans tussen gevoel, hoofd en acties. Meer weten? Neem via onderstaande button contact op of lees meer over mijn werkwijze en tarieven.

Nico geeft veel vertrouwen en kan op momenten (gepast) kritisch zijn. Ze is zeer toegankelijk en professioneel. De coachsessies vinden plaats in een hele fijne ruimte, perfect voor een goed gesprek. Ik kan Nico van harte aanbevelen. – Lisette

Neem vrijblijvend contact op

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren