Coach Nico van Rossum, ondernemend in persoonlijke ontwikkeling regio Noord Veluwe en Stedendriehoek: Apeldoorn, Deventer, Zwolle, Epe, Heerde, Harderwijk, AmersfoortBovenstaand labyrint van Chartres Cathedral, staat op mijn geboortekaart. Het labyrint is voor mij zo’n treffend symbool voor mijn pad en daarmee ook mijn werkende leven, met alle valkuilen, plezier en leermomenten die ik daarbij tegen ben gekomen.

Welkom, mijn naam is Nico van Rossum. In 1978 geboren in Zeist en vernoemd naar de zangeres van The Velvet Underground. Ik ben opgegroeid in Oost Groningen, ik heb P&O gestudeerd in Deventer en lange tijd heb ik aan de Gracht in Utrecht gewoond. Vanuit die hectiek ben ik verhuisd naar de Veluwe waar ik nu met veel plezier woon. Dat ging niet zonder slag of stoot. Van de ene op de andere dag belandde ik in de rust en dat had zo zijn weerslag op mij. Geen afleiding van vrienden, feestjes en een drukke baan. Wel plek voor mijn eigen innerlijke stem en de natuur. Een andere kwaliteit van leven kwam aan bod. Het was toen, dat ik in een burn-out raakte. Door deze ervaring heb ik andere keuzes gemaakt en ben ik bijvoorbeeld voor mij zelf gaan werken. Hierdoor verdeel ik mijn aandacht over zaken die er voor mij toe doen, doe ik waar ik goed in ben en waar ik plezier uit haal.

Waar ik energie uit haal is het beste in mijzelf en anderen naar boven te halen. Ik ben geïnteresseerd in wat mensen drijft, waar de vonk zit en begeleid mensen hierin door te spiegelen in hun verbale en non-verbale communicatie. Mijn grootste kracht is vragen stellen, luisteren tussen de regels door en verwoorden wat ik zie of aanvoel. Ik kan worden omschreven als praktisch, nieuwsgierig, resultaatgericht, verbindend, pro-actief en toegankelijk. Mijn benadering is rustig, evenwichtig en ruimte gevend. In mijn vrije tijd ben ik dol op eten, fotografie,  schijven en wandelen.

Tot zo ver een kijkje achter mijn schermen. Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Klik hier voor coachingsmogelijkheden, hier voor interim ondersteuning.

Neem vrijblijvend contact op

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren