Gratis Ontwikkeladvies 2022 Zwolle via de STAP subsidie. Wil je gratis loopbaangesprekken omgeving Zwolle? Meld je aan ga aan de slag met jouw loopbaan.

Vanaf (naar verwachting) 1 april 2022 stelt het Ministerie van SZW weer gratis ontwikkeladvies beschikbaar via de STAP subsidie, ter waarde van € 700. Iedereen vanaf 18 jaar en ouder kan gebruik maken van kosteloze loopbaancoaching. Een voorwaarde is dat je hoogst genoten opleiding een MBO niveau 2 is. Je krijgt 4 sessies op de coachlocatie in Wapenveld (Gemeente Heerde, omgeving Zwolle) of online, een arbeidsmarktscan, een interessetest én een competentietest. Kosteloos. Dus zit jij niet op je plek, wil je je verdiepen in jouw kwaliteiten, heb je hulp nodig bij solliciteren? Lees dan hier verder!

Voor wie is het ontwikkeladvies 2022 en wat krijg ik?

Het kosteloze STAP ontwikkeladvies is voor iedereen vanaf 18 jaar oud tot de pensioen gerechtigde leeftijd. Of je nou werkt als zzp-er, uitzendkracht, of je werkloos bent of in loondienst? Iedereen met als hoogst genoten opleiding MBO 2, komt in aanmerking voor de 4 sessies gratis loopbaancoaching. Je krijgt daarvoor:

 • 4 coachings gesprekken in Wapenveld (omgeving Heerde, Zwolle) of online via ZOOM
 • Arbeidsmarktscan die jouw kansen op de arbeidsmarkt weergeeft
 • Competentie- en interessetest
 • Toegang tot de beroepen- en opleidingdatabase
 • Pittige opdrachten, waardevolle tips en informatie
 • Een zeer ervaren recruiter en NOBCO erkende practitioner coach (zie hier meer info over mijn achtergrond)

Vanaf 1 april 2022 kan ik waarschijnlijk weer geïnteresseerden aanmelden bij het Ministerie van SZW. Nadat je de aanmelding hebt goed gekeurd, hebben we de tijd om de 4 coachsessies te voltooien. Er is beperkt plek dus er is geen 100% zekerheid dat de subsidie binnengehaald kan worden.

Tot slot ben ik dossierhouder en draag ik zorg voor de aanvraag van de subsidie zodat jij niets hoeft te betalen. Je werkgever wordt niet op de hoogte gebracht van dit traject!

Zorg dus dat je je op tijd hebt aangemeld via onderstaand formulier. Dan hoef jij verder niets te doen, behalve commitment geven aan jouw ontwikkeling.

Kosteloos ontwikkeladvies 2022 loopbaancoaching omgeving Zwolle door de subsidie STAP. Meld je aan voor 4 uur ontwikkeladvies.

Met welke vragen kan ik terecht en wat levert de kosteloze loopbaancoaching mij op?

Loopbaancoaching is maatwerk. Want iedereen heeft andere vragen over zijn of haar loopbaan. Mogelijke onderwerpen die aan bod kunnen komen:

 • Hoe solliciteer ik en maak ik een pakkende brief of CV?
 • Welke functie of loopbaanrichting past bij mij?
 • Hoe ga ik om met onzekerheid
 • Hoe kan ik eigen regie nemen in mijn loopbaan?

 • Onderzoek naar: wie ben ik, wat kan ik en waar kan ik me in ontwikkelen?
 • Hoe vind ik (weer) passie in mijn baan?

Saskia:

De sessies met Nico heb ik als zeer waardevol ervaren. Nico weet in de gesprekken de ontwikkelpunten eruit te filteren en aan te stippen. De (huiswerk)opdrachten die ik mee kreeg waren pittig maar hebben me enorm geholpen om mijn plaatje compleet te krijgen.

Mirthe:

Nico is een fijn, warm mens die precies weet hoe ze je richting je doel krijgt. Haar positiviteit heeft als uitwerking dat je vol energie en enthousiasme thuis komt van een sessie. Nico oordeelt niet en maakt alles op die manier bespreekbaar, dat je tot de kern komt. De huiswerkopdrachten zijn een prachtige toevoeging hierop.
Ik heb haar coaching als zeer prettig ervaren!

Woon of werk je in de omgeving Zwolle?

Dan kan je live komen, op 1,5 meter afstand, in Wapenveld. Tenzij de regels van de overheid dat niet toelaten, dan zien we elkaar online. Wellicht woon je verder weg? Dan kunnen we elkaar prima online ontmoeten via ZOOM.

Wil je je aanmelden voor het ontwikkeladvies 2022?

Vul dan hieronder je naam, e-mail, telefoonnummer en geboortedatum in. Ik bel je dan voor een telefonische intake. Wellicht heb je nog prangende vragen over dit cadeautje van de overheid? Bel me dan op 06-11396662 of stuur een mailtje naar info@nicovanrossum.nl

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht