Loopbaantraining voor talentontwikkeling, outplacement of bij ontslag. Ontdek jouw kwaliteiten en ideale baan in deze praktische training omgeving Zwolle, Apeldoorn, Harderwijk.

Deze driedaagse loopbaantraining is de brug naar jouw ideale baan! Of je nou gewoon een nieuwe baan zoekt, ongewild werkloos bent geraakt, bent ontslagen of een outplacement traject hebt aangeboden, dan is deze loopbaantraining iets voor jou. Ik geloof dat het nooit te laat is om jouw talenten te ontdekken, een passende baan te zoeken en als een kanjer te leren solliciteren. Vanuit mijn jarenlange ervaring als recruiter en loopbaancoach ken ik de fijne kneepjes van het vak. Wees welkom!

Driedaagse Loopbaantraining CareerBoost

Dag 1: Wie ben ik? (Zelfontdekking)

 1. Identificeer persoonlijke sterke punten: Leer jouw unieke sterke punten en talenten herkennen om een solide basis te leggen voor jouw carrièrepad.
 2. Onderzoek passies en interesses: Ontdek jouw passies en wat je werkelijk drijft. Begrijp hoe deze kunnen worden geïntegreerd in jouw professionele leven.
 3. Herken mogelijke belemmeringen: Identificeer en overwin potentiële obstakels die jouw professionele groei kunnen beïnvloeden.
 4. Creëer een persoonlijk SWOT-Analyse: Analyseer jouw Sterktes, Zwaktes, Kansen en Bedreigingen om inzicht te krijgen in jouw huidige positie en toekomstige mogelijkheden.

Dag 2: Wat wil ik? (Carrière verkenning)

 1. Verken diverse carrièremogelijkheden: Onderzoek verschillende branches en functies om te bepalen welke het beste aansluiten bij jouw interesses en doelen.
 2. Match jouw vaardigheden met vereisten: Leer hoe je jouw bestaande vaardigheden kunt koppelen aan de vereisten van verschillende functies en sectoren.
 3. Netwerk met professionals: Bouw waardevolle connecties op met professionals in verschillende sectoren om inzichten te verkrijgen.

Dag 3: Hoe doe ik dat? (Praktische stappen)

 1. Stel een persoonlijk actieplan Op: Formuleer concrete en haalbare doelen om jouw ideale baan te bereiken, inclusief deadlines en meetbare stappen.
 2. Ontwikkel sollicitatievaardigheden: Leer effectieve sollicitatietechnieken, inclusief het opstellen van een overtuigend CV, Linkedinprofiel en het voorbereiden op sollicitatiegesprekken.
 3. Onderhandel effectief: Ontwikkel vaardigheden voor salarisonderhandeling en arbeidsvoorwaarden om een optimale overeenkomst te bereiken.

Waarom deze loopbaantraining CareerBoost kiezen?

 • Resultaatgericht: Ik ben pas tevreden als jij je ideale baan hebt gevonden.
 • Professionele Begeleiding: Ik sta klaar om je te begeleiden op jouw reis.
 • If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together: een groep werkt als een vliegwiel. Leerzaam, fun en inspirerend!

Interesse in deze loopbaantraining? Neem contact over prijs en data op via het contactformulier of bel op 06-11396662.