Loopbaancoaching in Wapenveld, gemeente Heerde. Voor ontwikkeling van jouw passie, talenten, kwaliteiten op het gebied van werk en opleiding.De inzet van een loopbaancoach kan een krachtig en doeltreffend middel zijn om weer focus en plezier te krijgen in jouw loopbaan. In een loopbaantraject besteden we aandacht aan wie je bent, waar je kwaliteiten liggen en waar je energie van krijgt. Woon je in Heerde, Wapenveld of Hattem? Dan ben je van harte welkom in mijn praktijk! Herken je de volgende loopbaan thema’s: 

  • Welke volgende stap wil ik in mijn loopbaan zetten?
  • Welke functie of studierichting past bij mij?
  • Ik heb het niet naar mijn zin in mijn huidige baan, wat nu?

  • Hoe vind ik (weer) passie in mijn baan?
  • Waar krijg ik energie van, wat zijn mijn drijfveren?
  • Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik?
 

Loopbaancoach Heerde, Wapenveld of Hattem?

Wat is het resultaat van loopbaan coaching? Het geeft sturing in je loopbaan, het terugvinden van je drive, werkplezier en motivatie en inzicht in je talenten en waarden. Hoe? Door je bewust te maken wat je blokkeert of belemmert. Door ervaringsgerichte oefeningen en opdrachten. De inzet van een DISC assessment behoort ook tot de mogelijkheden. Nieuwsgierig wat ik voor je kan betekenen? Het fijnste is wat mij betreft om live met elkaar te werken. Mijn coach praktijk is in Wapenveld, gemeente Heerde. Mocht je verder weg wonen, ook online loopbaancoaching is een optie.

Neem vrijblijvend contact op

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Loopbaancoach Nico van Rossum omgeving Heerde Hattem en Wapenveld. Erkend Nobco practitioner coach.

Al weer 25 jaar heb ik ervaring op het snijvlak mens en werk. Mijn achtergrond ligt in HR, recruitment en coaching. Dit kwam 9 jaar geleden samen waardoor ik mijn passie als loopbaancoach vond.

Vanuit loondienst heb ik gekozen voor het zelfstandig ondernemerschap. Ik weet uit eigen ervaring dat een loopbaan een hobbelige weg kan zijn. Met vallen, opstaan, doelen en frustraties.

Hoe zorg je nou dat je zelf aan het roer komt te staan? Daar help ik je graag mee verder. Lees hier meer over mij.

Nico is een fijn, warm mens die precies weet hoe ze je richting je doel krijgt. Haar positiviteit heeft als uitwerking dat je vol energie en enthousiasme thuis komt van een sessie. Nico oordeelt niet en maakt alles op die manier bespreekbaar, dat je tot de kern komt. De huiswerkopdrachten zijn een prachtige toevoeging hierop. Ik heb haar coaching als zeer prettig ervaren! – Mirthe