Loopbaan coaching kan een krachtig middel zijn om focus te krijgen op en plezier te krijgen in jouw baan. In een loopbaantraject besteden we aandacht aan wie je bent, je kwaliteiten, waar je energie van krijgt. Resultaat? Sturing in je loopbaan, terug vinden van werkplezier en motivatie en inzicht in talentenLoopbaan coaching kan een krachtig en doeltreffend middel zijn om weer focus en plezier te krijgen in jouw loopbaan. In een loopbaantraject besteden we aandacht aan wie je bent, waar je kwaliteiten liggen en waar je energie van krijgt.

Herken je de volgende loopbaan thema’s:

  • Welke volgende stap wil ik in mijn loopbaan zetten?
  • Welke functie of studierichting past bij mij?
  • Ik heb het niet naar mijn zin in mijn huidige baan, wat nu?

  • Hoe kan ik ontspannen solliciteren?
  • Waar krijg ik energie van, wat zijn mijn drijfveren?
  • Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik?

Resultaat van loopbaan coaching? Sturing in je loopbaan, het terugvinden van je drive, werkplezier en motivatie en inzicht in je talenten en waarden. Hoe? Door je bewust te maken wat je blokkeert of belemmert. Door ervaringsgerichte oefeningen en opdrachten. De inzet van een DISC assessment behoort ook tot de mogelijkheden. Nieuwsgierig wat ik voor je kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Ik kwam in contact met Nico toen ik aan het ontdekken was hoe ik mijn carrière verder vorm wilde geven. Door haar enthousiasme, professionaliteit en inzet heeft ze me geholpen deze zoektocht op een gestructureerde wijze tot een goed einde te volbrengen. Door toch dieper te graven heb ik echter beter leren begrijpen wat mijn sterke punten zijn, waar ik tegenaanloop etc. Dit heeft mijn erg geholpen om beter te begrijpen wat ik leuk vind/wat ik wil. Ik ben meer over mezelf te weten gekomen en ben ervan overtuigd dat dit me tot een sterker persoon maakt. – Walter