CSR-Vragenlijst Ben je lichamelijk, emotioneel en geestelijk uitgeput? Ervaar je stress, overspannenheid of burn-out klachten? De online CSR-Vragenlijst bij stressklachten geeft inzicht in jouw energie. De eerste stap naar herstel!

Stressklachten kunnen zich op verschillende manieren kenbaar maken. Vaak uiten ze zich op 4 verschillende niveaus: lichamelijk, emotioneel, gedragsmatig en cognitief. Misschien ben je moe, uitgeput, angstig of wat somber. En wil je weten in welke mate je stressklachten hebt. De CSR-Vragenlijst bij Stressklachten geeft inzicht. Als erkend CSR Partner Coach kan ik deze vragenlijst afnemen en met jou duiding geven aan jouw uitslag.

De CSR-Vragenlijst is een betrouwbaar meetinstrument en meet op deze 4 niveaus in welke mate er sprake is van stressgerelateerde klachten. Ik zet de CSR-Vragenlijst in zowel bij het begin van een coachtraject aangaande stressklachten en burn-outklachten. Aan het einde van de begeleiding meten we weer, zodat je kan zien of je klachten daadwerkelijk zijn afgenomen.

Ik kan de CSR-Vragenlijst ook los afnemen, zonder dat daar een coachtraject aan vast zit. In het coachtraject help ik bij het herstellen van het energieniveau. Eerst fysiek, dan mentaal volgens de CSR methode.

Wil je meer weten over deze CSR-Vragenlijst, of wil je aan de slag? Neem contact op via 06-11396662 of vul het formulier in voor meer informatie. Of download bijgevoegde flyer:

CSR-Vragenlijst biedt inzicht in stress en burn-out. Gecertificeerd CSR burn-outcoaching omgeving Zwolle, Hattem, wapenveld, Heerde, Epe